måndag 26 december 2011

God fortsättning.

Idag har jag städat pysselbordet och alla julstämplar och dekorationer får bo i en låda till nästa jul. Här har varit lugnt och skönt med lite god mat och jag har laddat mina utbrända batterier. Så jag har gjort ett grattiskort med en ny stämpel. Det är en Gorjuss-stämpel, jag har sneglat på dessa ett tag och började med denna. Det blir nog några till :) vad tycker ni om dessa stämplar? Vill önska er en fortsatt bra helg.

10 kommentarer:

Lena sa...

Hejsan kompis!
Vilka glada härliga färger du har på ditt kort. Snyggt med taget som sticker fram. Jag tror att det är en vanesak med stämplarna. Jag kan säkert komma att tycka om dom. Det var samma med Magnolia och de stora ögonen i början. Tyckte dom var hemska. Men nu är man van. Så dessa stämplar kan nog komma att bli favoriter här med. Att shoppa är ju roligt. Så köp du några stämplar till! Måste berätta att jag hade en jättetur inne hos Scrapgalen på julafton. Fick en så bra start på dagen genom att vinna deras julklapp.

Ha en god fortsättning. Kram Lena

Lene sa...

Hej Gertrud!
Jag gillar dessa stämplar, har inga själv, men tycker de är fina. Tyvärr kan man ju inte köpa allt man vill ha.
Men nu har jag snart nått mina 100 alster och då ska jag handla lite, det börjar liksom att ta slut här.
Ha en skön vecka!
kram lene

Margareta sa...

Läckert kort med en såå söt stämpel - me like!!
Ska bli skönt att städa undan julpysslet när jag kommer hem. Ska försöka fira nyåret i älsingland om bara Dagmar vill lämna tillbaka elen, som hon tog!
GOTT NYTT ÅR till dig och de dina!
Kram!!

Lena B E sa...

Hej vännen!
Tack så jättemycket för detta jättefina födelsedagskort, jag blev jätteglad för det!! :) Tjejen är så söt där hon står med sin nalle, jag gillar det mycket! :)
Ha ett riktigt gott nytt år vännen och hoppas 2012 blir ett riktigt kreativt år för dig. :)
Tusen tack och många kramar från Lena

Åsa/asamia sa...

Jag har några Gorjuss-stämplar här hemma, och gillar dem....men glömmer dem ofta och tar en Magnolia istället av gammal vana.
Tack för titten på ditt finfint kort!!
Vill också passa på att önska dig ett Gott Nytt år!!

Lena sa...

Hejsan kompis!
Tittar in för att önska er ett Gott Nytt År.
Ja, det var en del färger i vinsten som jag aldrig skulle ha valt själv. Men det är spännande, en riktig utmaning blir det framöver.
Krya på dig kram. Lena

Åsa sa...

Hej goa vännen!
Äntligen tittar jag in till dig och önskar GOTT NYTT ÅR!!! Vill tacka dig så mycket för 2011 och hoppas du får ett helt underbart 2012! ♥♥♥♥♥♥
Är förkylt här än, men till våren ska den vara borta och jag längtar! :)
Ja, visst har vi nog hittat vår stil.... gillar din stil så och kommer nog lifta lite på detta kortet nästa år. Det är så vackert och jag har inte sett dessa stämplar innan. Tycker den är så fin och söt. Håret är så fint också på henne.
Så gott det lät att du plockat ner dina jul-pyssel-saker nu. Just nu känner jag att jag skulle vilja det med men tänkte försöka få till ett kort i månaden nästa år. Ja, det tänkte jag i år också och det gick INTE. Men man vet ju aldrig, skulle vara roligt att ha fina julkort till jul till alla kära vänner i alla fall.
Hoppas du kan fortsätta hämta krafterna och ha det så bra du bara kan de sista timmarna på 2011. Tänk att det äntligen är 2012 om bara några timmar! :)
Massor med nyårs-kramar till dig vännen!
Åsa

Lisan sa...

Vill önska en God fortsättning på 2012. Oj så bra du skrev om städa bort julsakerna i pysselrummet. Måsta jag med göra sen. Ha det så jätte bra, kramis från Lisan

Lene sa...

hej gertrud1
tack snälla! Jätte snygg header du har... kan vi ha anlitat samma konstnär?
Kram lene

Ella sa...

Vilket "vårigt" kort, det behövs nu när regnet aldrig tycks ta slut... Såg din kommentar om mina julkort, vad glad jag blir! :) Tack så mycket! Det är kul att pyssla med men talang vet jag inte haha! Hoppas allt är bra med dig, kommer snart och hälsar på er! Kraaam ella